Random Article


The CW hernieuwt 5 DC TV-series én Riverdale voor een Volgend Seizoen

 

Posted 02/02/2019 by

Goed nieuws voor de fans van de comic tv-series op The CW, want ze zullen allemaal terugkeren in het volgende tv-seizoen in 2019-2020. Het Amerikaanse netwerk heeft groen licht gegeven voor Riverdale seizoen 4, alsook DC’s Arrow seizoen 8, The Flash seizoen 6, Supergirl seizoen 5, Legends of Tomorrow seizoen 5 en Black Lightning seizoen 3. Daar komt dan mogelijk nog eens, indien de pilootaflevering wordt opgepikt, nog een zesde DC-reeks bij met Batwoman. Ook Supernatural– de langslopende fantasyreeks in de Amerikaanse tv-geschiedenis – wordt overigens vernieuwd en gaat een 15de seizoen in.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.