Random Article


Nieuwe Animatiefilm rond DC’s Batman Beyond in de maak

 

Posted 02/02/2019 by

UPDATE: IGN berichtte dat Warner aan hen het nieuws ontkrachtte.

Ongetwijfeld geïnspireerd door het succes van Marvel’s Spider-Man: Into the Spider-Verse werken DC en Warner Bros. Animation nu ook aan een animatiefilm rond Batman Beyond. Productie zou pas in 2020 van start gaan volgens Geeks WorldWide. 

Batman Beyond (alias Batman of the Future) was een animatiereeks uit 1999-2001 die zich afspeelde in een toekomstig Gotham City met een hoog cyberpunkgehalte. De jonge Terry McGinnis werd hier als de nieuwe Batman getraind door een oudere Bruce Wayne. De serie speelde zich af in dezelfde continuïteit als Batman: The Animated Series en Justice League, verkreeg een animatiefilm (Return of the Joker) in 2000 en kende natuurlijk ook verschillende adaptaties in het medium der comics. Begin jaren 00 werden er al plannen opgetekend voor een langspeelfilm, maar men besloot toen een reboot van de franchise te maken, wat uiteindelijk resulteerde in Batman Begins (2005).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.