Random Article


Steven Yeun, J.K. Simmons, Mark Hamill & meer vervoegen Invincible TV-Reeks

 

Posted 01/02/2019 by

Amazon kondigde vandaag via The Hollywood Reporter zowat de volledige stemmencast aan voor de Invincible-animatiereeksThe Walking Dead-acteur Steven Yeun zal Invincible inspreken, terwijl J.K. Simmons zijn vader Omni-Man zal vertolken. Andere castleden zijn Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannels, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Chris Diamantopoulos, Melise, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin & Max Burkholder. Showrunner is Teen Titans‘ Simon Racioppa.

Invincible verscheen voor het eerst in Tech Jacket #1 (2002) en kreeg in het daaropvolgende jaar zijn eigen soloreeks, toepasselijk getiteld Invincible bij Image Comics. De comic van auteur Robert Kirkman (The Walking Dead) en artiesten Cory Walker en Ryan Ottley vertelt het verhaal van tiener Markus Sebastian Grayson, zoon van een buitenaardse succesvolle superheld, die in zijn voetstappen treedt om een eigen carrière uit te bouwen. Invincible beschikt over bovenmenselijke kracht, uithoudingsvermogen en kan zowel snel genezen als vliegen. De reeks eindigde vorig jaar bij nummer #144.

De animatiereeks staat gepland voor 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.