Random Article


DC prikt Releasedatum voor Super-Pets Animatiefilm

 

Posted 01/02/2019 by

DC en Warner Bros. hebben een releasedatum geprikt voor de geanimeerde DC Super-Pets-film met een scenario en regie van Jared Stern (The LEGO Batman Movie) en co-regisseur Sam Levine. De film komt eraan eind mei 2021.

Het Legion of Super-Pets verscheen voor het eerst samen in DC’s Adventure Comics #293 (1962). In 2013-2014 verscheen er al een korte geanimeerde tv-reeks rond het team, dat bestaat uit de huisdieren van gekende superhelden uit DC’s Superman-reeksen zoals Krypto The Super-Dog, Streaky The Super-Cat en Beppo The Super-Monkey. De meest recente versie van het team zag het team ook uitgebreid worden met o.a. Titus (de hond van Robin Damian Wayne) en Flexi The Plastic Bird (de vogel van Plastic Man). Verwacht wordt ook dat Ace The Bat-Hound, de hond van Batman en Robin, mee zal doen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.