Random Article


Zack Snyder regisseert opnieuw een Zombiefilm voor Netflix

 

Posted 31/01/2019 by

Na zijn langdurige pauze sinds 2017 en het overlijden van zijn dochter kondigde regisseur Zack Snyder (300, Watchmen, Batman V Superman: Dawn of Justice) afgelopen week zijn terugkeer naar Hollywood aan.

Zo zal hij voor Netflix de zombie-horrorfilm Army of the Dead onder handen nemen. Hoewel het scenario door Joby Harold geschreven wordt, bedacht Snyder wel zelf het plot. De film zal zich afspelen in Las Vegas en wordt de eerste onder Snyders nieuwe productiebedrijf The Stone Quarry. Eerder regisseerde Snyder al de reboot van Dawn of the Dead (2004) – wat trouwens zijn regiedebuut is.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.