Random Article


Funko Pop! Film mogelijk in de maak bij Warner Bros.

 

Posted 29/01/2019 by

Na het succes van The LEGO Movie (2014) en zijn sequels en spin-offs, was dit maar een kwestie van tijd. Warner Bros. is naar verluidt bezig met het opzetten van een film gebaseerd op de Funko Pop!-speelgoedlijn. Vermits Funko licensing deals heeft met tal van popcultuurfranchises, zouden ook hier – net zoals in The LEGO Movie-franchise – tal van bekende personages naast elkaar kunnen verschijnen. Volgens een recent lek zouden personages als DC’s Wonder Woman en Harley Quinn, Marvel’s Deadpool, Hellboy, Darth Vader (Star Wars), en bekende namen uit Care Bears, Hello Kitty en My Little Pony al bevestigd zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.