Random Article


Aquaman Sequel gaat in Productie bij DC en Warner Bros.

 

Posted 27/01/2019 by

Het ziet ernaar uit dat DC’s Aquaman-solofilm binnenkort The Dark Knight Rises (2012) zal overtreffen als de grootste DC box office hit tot hiertoe. De film rond DC’s koning der zeven zeeën nadert de 1.1 miljard dollar en dan is een sequel natuurlijk onvermijdelijk. DC en Warner Bros. zijn bezig met de vroege productiefase en zouden momenteel al stappen aan het zetten zijn om regisseur James Wan terug te halen, alsook een flinke opslag te geven vermits hij de enige regisseur is die erin geslaagd is twee films bij twee verschillende studio’s te maken die de kaap van 1 miljard dollar hebben overschreden (de andere was Furious 7 bij Universal).

Wan neemt momenteel een verdiende pauze en zal de sequel uiteraard pas doen wanneer hij blij is met het scenario. Indien DC en Warner hetzelfde schrijversteam terughalen, moet dat allemaal geen probleem zijn. Onze review van Aquaman lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.