Random Article


Gerucht: Netflix werkt aan live-action Resident Evil TV-serie

 

Posted 26/01/2019 by

Deadline meldt dat Netflix en Constantin Film bezig zijn met het op poten zetten van een live-action tv-serie gebaseerd op Resident Evil, Capcom’s gekende survival horror videogamefranchise waarvan zonet een remake van Resident Evil 2 (1998) uitkwam. De tv-serie zou de wereld van de eerdere filmreeks onder Paul W.S. Anderson en Milla Jovovich (2002-2016) uitbreiden en zich focussen op de donkere werking van de Umbrella Corporation en de wereldwijde outbreak van het T-virus. We mogen ook heel wat easter eggs naar de games verwachten. Voorlopig zou de RE-filmreboot on hold staan, terwijl men een showrunner zoekt voor de tv-reeks. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.