Random Article


Sandra Bullock & Chris McKay aan boord voor Netflix-film gebaseerd op Reborn (Mark Millar/Greg Capullo)

 

Posted 24/01/2019 by

Eén van de volgende Millarworld-comics die door Netflix in live-action zal worden gegoten is Reborn, de sci-fi/fantasyreeks van Mark Millar en Greg Capullo die in 2016-2017 verscheen bij Image Comics. Sandra Bullock (Bird Box, Speed) treedt aan als producente, terwijl Chris McKay (The LEGO Batman Movie) in de regisseursstoel zal plaatsnemen.

Reborn draait om Bonnie Black, een vrouw die sterft in onze wereld en herboren wordt in Adrystria – een sci-fi/fantasylandschap. Ze is opnieuw 25 jaar, heeft een zwaard in de hand en ziet heel wat gezichten uit haar vroegere leven terug. In Adystria gaat ze op zoek naar haar man, die tien jaar eerder overleed, en dient ze het rijk te verdedigen van een groot kwaad dat op de loer ligt. Een productie- of releasedatum is voorlopig nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.