Random Article


Nieuwe Trailer voor The Umbrella Academy op Netflix

 


Posted 24/01/2019 by

Netflix en showrunner Steve Blackman hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Umbrella Academy. Het is de nieuwste comicbookverfilming op de streaming dienst en verschijnt op vrijdag 15 februari op Netflix. Tot de cast behoren onder meer Ellen Page, Tom Hopper, Robert Sheehan & Emmy Raver-Lampman.

De tv-reeks is gebaseerd op de gelijknamige comic van Gerard Way (The True Lives of The Fabulous Killjoys) & tekenaar Gabriel Ba (Casanova, Daytripper) bij Dark Horse. De strip draait om een groepje superhelden die allen geadopteerd zijn door dezelfde pleegvader. Wanneer deze jaren na dato overlijdt komen ze weer bij elkaar om zijn plan tot uitvoering te brengen. Ze moeten de wereld rennen, maar net zoals in elke familie spelen er veel onderhuidse spanningen en opzichtige conflicten een rol.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.