Random Article


Wanneer speelt Marvel’s Spider-Man: Far From Home zich nu net af?

 

Posted 19/01/2019 by

De vraag blijft – ook in onze inbox – maar de kop opsteken: wanneer speelt Spider-Man: Far From Home zich net af? We zagen Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) sterven in Infinity War en dus is er best wat verwarring, zo blijkt. Is Far From Home dan een prequel op Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame? Is de trip naar Europa ook de reden waarom Peter op de bus zat aan het begin van Infinity War?

Het antwoord op die vragen is telkens “nee”. Spider-Man: Far From Home speelt zich wel degelijk af na Avengers: Endgame. Niet alleen bevestigde Sony-producente Amy Pascal dat in 2017 (zoals je toen ook bij ons kon lezen), maar ook deed Kevin Feige hetzelfde in 2018. Feige zei immers dat Peter in Far From Home om moet gaan met de tragische gebeurtenissen in Endgame en dat de film eigenlijk werkt als catharsis voor het publiek.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.