Random Article


Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) regisseert Uncharted Film

 

Posted 15/01/2019 by

De volgende in lijn is gevonden voor de Uncharted-film bij Sony Pictures. Nu zal regisseur Dan Trachtenberg, vooral bekend van 10 Cloverfield Lane, de film onder handen nemen. Wordt vervolgd.

De PlayStation-exclusieve titel door ontwikkelaar Naughty Dog, bestaande uit ondertussen vier videogames, vertelt het verhaal van charismatisch avonturier Nathan Drake dewelke op zoek gaat naar allerlei schatten alsook historische artefacten en maar al te vaak eeuwenoude puzzels moet oplossen. Een jongere versie van Indiana Jones of mannelijke tegenhanger van Lara Croft, zeg maar. Laat nu net niemand minder dan Tom Holland – ook wel Marvel’s Spider-Man-acteur – die rol in het prequelverhaal te pakken hebben. Het fysieke aspect, waardoor Holland onder meer de Spider-Man-rol wisten binnen te halen, zal ook voor avonturier Nathan Drake nodig zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.