Random Article


Gerucht: Ook Marvel’s Lady Sif TV-serie in de maak bij Disney+

 

Posted 12/01/2019 by

Na de al bevestigde Marvel tv-reeksen rond een jonge Loki, Vision & The Scarlet Witch en Falcon & Winter Soldier, komt er mogelijk nog een volgende Thor spin-offreeks naar streamingdienst Disney+. Niemand minder dan Lady Sif, de machtigste strijdster in Asgard, zou zo weleens haar eigen korte tv-serie kunnen krijgen. Sif verscheen voor het eerst in de comics in Journey into Mystery #102 (1964) en wordt sinds Thor (2011) in het Marvel-filmuniversum vertolkt door Jaimie Alexander (Blindspot). Hoewel ze een opvallende afwezige was in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War, was Sif één van de weinige filmpersonages die ook al eerder op het kleine scherm verscheen. Zo had ze een gesmaakte gastrol in het eerste en tweede seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.