Random Article


Eerste Teaser Trailer voor What We Do in the Shadows TV-Serie

 

Posted 12/01/2019 by

Amerikaans televisienetwerk FX heeft onlangs een eerste teaser trailer vrijgegeven voor de tv-versie van What We Do in the Shadows. De komische horrorreeks, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2014, komt er in maart aan en werd meteen bevestigd voor een volledig eerste seizoen. What We Do in the Shadows zal het verhaal vertellen van een groep vampiers en hun dagelijkse leven in de 21e eeuw.

What We Do in the Shadows is in handen van bedenkers/regisseurs Jemaine Clement en Taika Waititi – natuurlijk bekend van Thor: RagnarokAls een van de betere mockumentaries van de afgelopen jaren kunnen we de film alleszins alleen maar aanraden!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.