Random Article


Warner Bros. plant nieuwe Mortal Kombat Animatiefilm

 

Posted 11/01/2019 by

Op de nieuwe live-action film blijft het maar wachten geblazen, maar Warner Bros. Animation is naar verluidt wel bezig met een direct-to-video animatiefilm rond Mortal Kombat. De bloederige fightinggamefranchise van NetherRealm Studios krijgt in april ook een nieuwe videogame. Tot de castlijst van de geanimeerde prent behoren o.a. Patrick Seitz (Scorpion), Steve Blum (Sub-Zero), Jennifer Carpenter, Joel McHale en Kevin Michael Richardson. Het zou niet het eerste animatieproject rond Mortal Kombat zijn, ten tijde van de eerste live-actionfilm uit 1995 verscheen er een geanimeerde prequel – The Journey Begins – en een jaartje later was er een kortstondige animatieserie Defenders of the Realm. Verwacht wordt wel dat de nieuwe Mortal Kombat-animatiefilm een pak bloederiger en gewelddadiger zal zijn, zoals het hoort.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.