Random Article


Nieuwe Details voor HBO’s Game of Thrones Spin-off

 

Posted 09/01/2019 by

Afgelopen week zond HBO via een uitvoerig persbericht wat nieuwe informatie de wereld in rond hun Game of Thrones-spin-off. De fantasy-tv-reeks in de wereld van George R.R. Martin wordt een prequel op het verhaal rond de strijd om de IJzeren Troon, heet wellicht The Long Night en toont Naomi Watts in de hoofdrol.

Nu kennen we wat nieuwe castleden, namelijk Naomi Ackie (Lady Macbeth), Denise Gough (Monday), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia films), Alex Sharp (How to Talk to Girls at Parties) & Toby Regbo (The Last KingdomFantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald). Een releasedatum is er nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.