Random Article


Tweedelige Batman: The Long Halloween Film in de maak

 

Posted 08/01/2019 by

DC Comics & Warner Bros werken vermoedelijk aan een geanimeerde verfilming van Jeph Loeb en Tim Sale’s iconische The Long Halloween-verhaal. De 13-delige Batman-klassieker uit 1996-1997 zou opgesplitst worden in twee films, gelijkaardig aan wat al gebeurde met de adaptatie van The Dark Knight Returns. Het verhaal gaat als volgt:

Enkele maanden na zijn debuut als de Caped Crusader wordt Bruce Wayne/Batman geconfronteerd met een mysterieuze seriemoordenaar Holiday. Zijn lugubere moorden vinden telkens op een feestdag plaats en het is aan de Dark Knight om samen met openbare aanklager Harvey Dent en kapitein James Gordon de slachtpartijen te voorkomen.

Ondertussen woedt er ook een heuse gangsteroorlog in Gotham City tussen de twee grote maffiafamilies, de Maroni en Falcone, maar verschijnen ook schurken zoals de Calender Man, Scarecrow, Mad Hatter, Poison Ivy, de Riddler en de Joker ten tonele.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.