Random Article


Nieuwe Trailer voor Captain Marvel

 


Posted 08/01/2019 by

Marvel Studios en regisseurs Ryan Fleck & Anna Boden hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Captain Marvel. De blockbuster wordt de allereerste superheldenfilm met vrouwelijke hoofdrol bij Marvel Studios, zal focussen op Marvel’s leading lady, Captain Marvel, vertolkt door Brie Larson, en is één grote prequel die zich afspeelt in de jaren negentig.

Captain Marvel vertelt het verhaal van luchtmachtpilote Carol Danvers, dewelke na aanraking met een buitenaards Kree-artefact bovenmenselijke krachten verkrijgt en één van de machtigste helden in het Marvel-universum wordt. Danvers verscheen voor het eerst in Marvel Super-Heroes #13 (1968), werd Ms. Marvel in Ms. Marvel #1 (1977) en nam uiteindelijk de Captain Marvel-mantel over in Avenging Spider-Man #9 (2012). Alles over het personage lees je in deze special.

Tot de cast behoren onder meer Brie Larson als Carol Danvers/Captain Marvel, Samuel L. Jackson als Nick Fury – nog met beide ogen -, Jude Law als Mar-Vell, Clark Gregg als Agent Phil Coulson, BenMendelsohnLee Pace als Ronan the Accuser en Djimon Hounsou als Korath the Pursuer.

De film verschijnt op woensdag 6 maart 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.