Random Article


James Wan haalt uit naar de Oscars omwille van uitsluiting van zijn Aquaman-film

 

Posted 08/01/2019 by

Vorige maand gaf de Academy de shortlists vrij voor de opkomende Oscars. Naar goede gewoonte behoren enkele grote blockbusters tot de categorie “Beste Visuele Effecten”. Helaas voor regisseur James Wan behoort Aquaman niet tot dat best uitgebreide lijstje dat je hieronder terugvindt. Enkele dagen geleden haalde hij dan ook uit naar de Academy:

Kevlin (McIlwain, SFX-supervisor nvdr.), jij en jouw team zijn de onbezongen helden van deze film. Het feit dat je VFX-collega’s in de Academy niet erkennen of appreciëren wat wij/jullie hebben bijgedragen aan deze film en cinema in het algemeen is een fucking schande.

De lijst met films die wél genomineerd zijn:

  • Ant-Man and The Wasp
  • Avengers: Infinity War
  • Black Panther
  • Christopher Robin
  • First Man
  • Jurassic World: Fallen Kingdom
  • Mary Poppins Returns
  • Ready Player One
  • Solo: A Star Wars Story
  • Welcome to Marwen

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.