Random Article


Eerste Trailer voor Polar op Netflix met Mads Mikkelsen

 


Posted 08/01/2019 by

Netflix gaf deze week een eerste trailer vrij voor hun nieuwste stripverfilming, Polar. Hannibal– en Doctor Strange-ster Mads Mikkelsen speelt een oudere huurmoordenaar, Kaiser Black, die zich in een ijzig landschap moet zien te verweren tegen een groep jongere huurmoordenaars.

John Wick in de sneeuw dus, of Mikkelsens eerdere ijzig survivaldrama Arctic (2018) met meer huurmoordenaars en femme fatales, het is maar hoe je het bekijkt. Gebaseerd op de door Dark Horse gebundelde webcomic van Viktor Santos uit 2012 en onder regie van Jonas Akerlund (Spun). De film verschijnt op vrijdag 25 januari op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.