Random Article


Opnames voor Locke & Key TV-Reeks op Netflix starten volgende maand

 

Posted 06/01/2019 by

Na de overname sinds de stopzetting bij Hulu en het recente castingnieuws komt er eindelijk wat schot in de zaak voor de Locke & Key-tv-reeks bij Netflix. Opnames zullen begin februari van start gaan en wellicht mikt men dus op een releasedatum tegen het einde van het jaar.

De reeks zal tien episodes tellen en werd mede-geschreven door Meredith Averill en Aron Eli Coleite. Zij vervoegen Carlton Cuse en auteur Joe Hill.

Locke & Key van Joe Hill (Caped) en Gabriel Rodriguez ging in 2008 van start bij IDW Publishing en draait om de familie Locke die na de moord op hun vader, hun intrede nemen in het ouderlijk huis. Hier proberen ze hun leven opnieuw op te bouwen, maar al snel stuiten ze op diverse sleutels die elk bijzondere krachten hebben. Zij zijn echter niet de enigen die geïnteresseerd zijn in de sleutels…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.