Random Article


Netflix lost de Releasedatum voor Stranger Things 3

 


Posted 01/01/2019 by

Netflix gaf vannacht een nieuwe teaser en zo ook de releasedatum vrij voor het derde seizoen van Stranger Things. Het zet het nieuwe verhaal dat met het tweede seizoen van start ging, verder en belooft de basis te leggen voor het finale vierde deel, dat vooralsnog niet officieel bevestigd werd. De eerstvolgende avonturen van de Hawkins A.V. Club verschijnen op 4 juli op de streamingdienst.

Het eerste seizoen van de achtdelige sci-fi-horrorreeks focuste op de verdwijning van de twaalfjarige Will Byers in Hawkins, Indiana, waardoor niet alleen zijn familie en de lokale politie, maar ook een groepje jeugdvrienden Mike, Lucas en Dustin een onderzoek startte. De drie jongen ontmoeten tijdens hun zoektocht een mysterieus meisje met al even mysterieuze krachten…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.