Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Titans op Netflix

 


Posted 26/12/2018 by

Netflix gaf vandaag een nieuwe trailer vrij voor DC’s Titans. De live-action reeks over de Teen Titans is vanaf vrijdag 11 januari op de streamingdienst beschikbaar en toont o.a. Robin/Dick Grayson (Brenton Thwaites), Starfire (Anna Diop), Beast Boy (Ryan Potter), Raven (Teagan Croft), maar ook andere superhelden als Hawk en Dove, Red Hood en de Doom Patrol. De Teen Titans verschenen voor het eerst in 1964 als een team bestaande uit sidekicks van bekende DC-helden, een juniorenversie van de Justice League zeg maar, en groeiden uit tot één van DC’s gekendste superheldenteams.

De grimmige, gewelddadige live-actionserie wordt gemaakt door gekende namen als Akiva Goldsman, Greg Berlanti en Geoff Johns en de pilootaflevering wordt geregisseerd door Brad Anderson (Fringe).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.