Random Article


Connor Jessup & Emilia Jones hebben hoofdrollen te pakken in Locke & Key TV-Serie

 

Posted 21/12/2018 by

Connor Jessup & Emilia Jones zijn gecast in de Locke & Key TV-Serie op Netflix. Respectievelijk vertolken ze Tyler & Kinsey Locke, twee hoofdrollen in de comicbookverfilming. Een releasedatum voor het project op Netflix is er nog niet.

Locke & Key van Joe Hill (Caped) en Gabriel Rodriguez ging in 2008 van start bij IDW Publishing en draait om de familie Locke die na de moord op hun vader, hun intrede nemen in het ouderlijk huis. Hier proberen ze hun leven opnieuw op te bouwen, maar al snel stuiten ze op diverse sleutels die elk bijzondere krachten hebben. Zij zijn echter niet de enigen die geïnteresseerd zijn in de sleutels…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.