Random Article


Nieuwe Kijk op & de indrukwekkende cast voor The Dark Crystal TV-Reeks op Netflix

 

Posted 18/12/2018 by

Netflix heeft recent de stemmencast aangekondigd voor The Dark Crystal: Age of Resistance. De drie helden zijn Taron Egerton als Rian, Split & The Witch-actrice Anya Taylor-Joy als Brea & Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel als Deet. Tot de castlijst behoren ook nog Helena Bonham-Carter, Natalie Dormer, Alicia Vikander, Simon Pegg, Keegan-Michael Key en Mark Hamill.

De tiendelige televisiereeks wordt een prequel op de alombekende fantasyklassieker The Dark Crystal (1982), geregisseerd door Jim “The Muppets” Henson en Frank “Yoda” Oz. In navolging van de film worden geen CGI-, maar wel echte poppencreaties gebruikt, ontwikkeld door Jim Henson’s Creature Shop en Brian Froud, de oorspronkelijke conceptdesigner van The Dark Crystal. Age of Resistance gaat in op het begin van de rebellie tegen de Skeksis in de wereld van Thra. Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.