Random Article


Benedict Cumberbatch onthult wat hij jammer vond bij zijn Avengers: Infinity War-ervaring

 

Posted 18/12/2018 by

Brits acteur Benedict Cumberbatch werd een tijdje terug nog eens gevraagd naar Avengers: Infinity War. Blijkbaar was zijn ervaring bij de Marvel Studios-blockbuster niet helemaal rozengeur en maneschijn. Al is dat vooral zijn eigen schuld. “Doctor Strange” onthulde immers waar hij spijt van heeft:

Wat ik echt jammer vind aan de hele ervaring, is dat ik geen cinemazaal ben binnengeslopen om de reactie van het publiek te zien. En ik wou dat ik dat gedaan had. Echt waar. Maar ik vond dat het al een lange persronde was. Tegen de tijd dat mijn familie me nog eens thuis zag, was ik nog eens echt op vakantie en thuis. Of was ik aan het werk? Ik kan het me zelfs niet meer herinneren. Ik denk dat ik een korte pauze had om daarna een tv-serie te doen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.