Random Article


John Diggle als Green Lantern blijft mogelijk in de volgende Arrowverse Cross-over

 

Posted 14/12/2018 by

Tijdens een persscreening van Elseworlds werden showrunner Betty Schwartz gevraagd naar één van de vele easter eggs in de cross-over. Concreet ging het over een uitspraak van John Wesley Shipp als The Flash vanop Earth-90. Blijkbaar kent hij John Diggle (acteur David Ramsey) daar als een superheld met een ring.

Dat is natuurlijk John Stewart, de Green Lantern. Ook eerder waren er al hints doorheen het Arrowverse naar de Green Lantern en die rol voor Diggle. Schwartz zei dat er nog niets neergepend was en dat het “vervolgd zal worden”. Onze gok? David Ramsey mag de groene ringslinger vertolken in Crisis on Infinite Earths in het najaar van 2019. Wordt dus vervolgd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.