Random Article


Hoofdrol Charlie Cox reageert eindelijk op de stopzetting van Marvel’s Daredevil

 

Posted 14/12/2018 by

Ondertussen zijn we al wat bekomen van de stopzetting van Marvel’s Daredevil bij Netflix. Ook hoofdrol Charlie Cox – sinds 2015 Matt Murdock/Daredevil in het Marvel Studios-filmuniversum – sprak zich nu eindelijk uit over het abrupte einde van zijn heldenrol.

Veel van ons dachten nog even door te gaan – en ik zeker. De waarheid is dat ik dacht dat we nog veel verhalen te vertellen hadden en hoewel ik de stopzetting begrijp, vind ik het echt spijtig.

Maar dat is hoe de zaken gaan. Maar tegelijkertijd betekenen deze personages zoveel voor veel mensen. Het is raar om te denken dat ik nooit nog Matt Murdock ga spelen. Dat is een vreemd gevoel omdat dat personage zo’n groot deel van mijn leven is geworden de laatste vier en half jaar.

Cox benadrukt ook dat hij maar al te graag zou terugkeren als de Devil of Hell’s Kitchen – hoewel over een volgend live-action project nog niets concreet geweten is.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.