Random Article


Dit is het Plot van Into the Spider-Verse 2 & eerste Spin-off rond Spider-Women

 

Posted 14/12/2018 by

Nu het succes van Spider-Man: Into the Spider-Verse gebleken is, zet Sony Pictures stevig in op haar geanimeerde Marvel-wereld. Zo is er niet alleen een sequel in de maak, maar ook meteen een spin-off.

Enerzijds werkt Sony dus aan een Spider-Verse 2 rond Miles Morales. In die film zal Spider-Gwen/Ghost Spider een grotere rol hebben en zal een groot stuk van het plot focussen op de romance tussen Morales en Stacy. Recent hadden de twee in de comics ook een relatie. Regisseur voor die films wordt Joaquim Dos Santos (Avatar: The Last Airbender) die het script van David Callaham zal vertalen.

Anderzijds gaf producente Amy Pascal ook wat info vrij over de eerste Spider-Verse-spin-off. Die focust op de Spider-Women Gwen StacyCindy Moon/Silk en Spider-Woman/Jessica Drew. Releasedata voor de projecten zijn er nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.