Random Article


Officieel: Marvel’s Venom 2 met Carnage is in de maak en dit is wellicht de releasedatum

 

Posted 12/12/2018 by

Gezien het financiële succes van Venom aan de internationale box office moet het niet vreemd aandoen dat er een sequel komt. Hoewel Sony Pictures de film nog niet aankondigde, loste scenarist Jeff Pinkner dat Venom 2 er effectief aankomt.

Ik kan niets verklappen buiten dat hij eraan komt.

We hebben zelfs al een idee over een releasedatum voor de sequel – onvermijdelijk met acteur Woody Harrelson als Carnage. Sony kondigde aan dat “een” sequel op één van hun Marvel-films in oktober 2020 zal verschijnen. Eén op twee dat het dus Venom 2 is. Dat of Into the Spider-Verse 2!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.