Random Article


Deadpool steelt de Avengers Endgame Website

 

Posted 09/12/2018 by

Update: Niet Fox, maar wel Twittergebruiker zit er voor iets tussen! Hij zou de website-URL’s ook ruilen voor tickets naar de première in april volgend jaar. Succes, Guy InChair!

Oeps! Sinds de eerste trailer voor Disney’s Avengers: Endgame is men op zoek naar antwoorden en meer materiaal uit de volgende Avengers-blockbuster. Vinden gaan ze dat echter niet via de logische weblink. Als je naar de URL “AvengersEndgame.com” surft, linkt die door naar de officiële website voor Once Upon A Deadpool van concurrerende studio 20th Century Fox.

Blijkbaar is Marvel Studios het webadres te vergeten claimen en ging de marketingafdeling van Fox ermee aan de haal. We kunnen moeilijk een betere en meer gepaste marketingstunt voor de release van Once Upon A Deadpool verzinnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.