Random Article


Netflix en Marvel hinten naar volgende live-action projecten rond Daredevil

 

Posted 08/12/2018 by

Bij het officiële bericht waarin Netflix Marvel’s Daredevil stopzette, zorgde de Amerikaanse streamingdienst voor wat hoop voor de Marvel-fans. Aan Deadline verkondigde Netflix immers:

Hoewel de reeks op Netflix stopgezet wordt, zullen de drie bestaande seizoenen voor de komende jaren beschikbaar blijven, terwijl het Daredevil-personage zal voortleven in toekomstige projecten bij Marvel.

Marvel zelf volgde dan weer met:

We kijken uit naar nieuwe, toekomstige avonturen rond de Man zonder vrees.

Concreet is dat natuurlijk niet, maar het is vreemd dat Netflix zich al zo sterk uitspreekt over de live-action toekomst van Daredevil. Marvel Television heeft natuurlijk naast banden met Netflix ook reeksen op ABC of pakweg Hulu. Opties zat, zelfs als we de films buiten beschouwing laten. Hopelijk zijn bovenstaande uitspraken niet enkel ijdele hoop.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.