Random Article


Tobey Maguire was bijna opnieuw Spider-Man in Into the Spider-Verse

 

Posted 07/12/2018 by

Hij was de eerste live-action Spider-Man in Hollywood en is voor velen nog steeds “de enige echte muurkruiper”, maar de Spider-Man-verhalen met acteur Tobey Maguire liggen ondertussen alweer even achter ons. In Spider-Man: Into the Spider-Verse keerde hij echter bijna terug.

Regisseur (één van de drie) Rodney Rothman onthulde aan Screen Crush dat Maguire op de eerste lijst stond om een oudere Peter Parker/Spider-Man te vertolken. Hij zou dus de mentor geweest zijn van Miles Morales. Uiteindelijk werd de acteur niet gecontacteerd omdat dat “te verwarrend zou zijn voor het publiek”. Vreemd voor een film waar een Spider-Ham-versie van Spidey rondloopt (of rondslingert).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.