Random Article


Nieuwe Poster voor DC’s Shazam!

 

Posted 06/12/2018 by

DC Entertainment en Warner Bros Pictures hebben vandaag een nieuwe poster vrijgegeven voor Shazam met Zachary Levi als DC’s Mightiest Mortal. De film onder regie van cineast David F. Sandberg zal verschijnen op woensdag 3 april 2019.

De Shazam!-solofilm behoort tot het DC Comics-filmuniversum en zal het cinemadebuut betekenen van Shazam, voorheen de allereerste Captain Marvel, dewelke in 1940 zijn debuut maakte bij Fawcett Comics (dat later werd overgenomen door DC). Shazam is het volwassen, supersterke alter ego van de jonge Billy Batson, dewelke dankzij een tovenaar tot superheld kan transformeren door het magische woord “Shazam” uit te roepen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.