Random Article


Volledige Trailer voor DC’s Elseworlds, de Cross-Over tussen Arrow, The Flash en Supergirl

 


Posted 05/12/2018 by

DC Entertainment, Warner Bros. en The CW hebben een nieuwe volledige trailer vrijgegeven voor Elseworlds, het volgende crossoverevenement in DC’s Arrowverse. De door Crisis on Infinite Earths (1986) geïnspireerde en naar DC’s aparte imprint vernoemde verhaallijn ziet The Flash (Grant Gustin) en Green Arrow (Stephen Amell) van plaats wisselen en tal van werelden bedreigd uit het DC-multiversum worden door The Monitor (LaMonica Garrett). Het verhaal loopt doorheen Arrow, The Flash en Supergirl en zal tal van DC-helden doen opdraven, waaronder Supergirl (Melissa Benoist), Superman (Tyler Hoechlin), Batwoman (Ruby Rose) en de klassieke tv-versie van The Flash gespeeld door John Wesley Shipp. De tv-blockbuster begint op 9 december op The CW.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.