Random Article


Nieuwe Trailer voor Deadly Class

 


Posted 04/12/2018 by

Amerikaans netwerk Syfy onthulde nieuwe beelden voor de tv-reeks rond Deadly ClassDe reeks is in handen van Avengers: Infinity War-regisseurs Joe en Anthony Russo.

Deadly Class van schrijver Rick Remender en artiest Wes Craig bij Image vertelt het verhaal van een dakloze tiener in het Amerika van de jaren tachtig die gerekruteerd wordt door de Kings Dominion School of the Deadly Arts. Niet zomaar een school, maar wel eentje waar je je opleiding als moordenaar kan voltooien. Tot de cast behoren onder meer Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, Maria Gabriela de Faria, Luke Tennie, Liam James en Michel Duval. De reeks komt eraan in 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.