Random Article


Marvel’s Netflix-reeksen verhuizen blijkbaar niet naar Disney+

 

Posted 02/12/2018 by

Als we Rolling Stone-tv-criticus Alan Sepinwall mogen geloven, zit het verhaal van de Marvel-reeksen op Netflix er definitief op. De stopgezette tv-series – Marvel’s Luke Cage, Iron Fist en sinds kort ook Daredevil – zouden anders dan eerst gedacht niet terugkeren bij Disney+ door zowel ingrijpen van de producenten als de ondertekende contracten.

Jammer genoeg vermeldt Sepinwall zijn bronnen niet. De woelige relatie tussen de Disney-bonzen en de Marvel-televisieafdeling – waarover we in het verleden al berichtten – is natuurlijk wel een publiek geheim. Disney+ zou dus wellicht focussen op reeksen rond het Marvel-filmuniversum zoals die rond Scarlet Witch, Bucky & The Falcon.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.