Random Article


Avengers 4-regisseurs willen Marvel’s Secret Wars verfilmen met de Fantastic Four en X-Men

 

Posted 02/12/2018 by

Na de release van Avengers: Infinity War zeiden regisseurs Joe & Anthony Russo al dat ze een volgend superheldenproject op het oog hadden. Deze week deden ze dat nog eens!

Jawel, na Avengers 4 zeggen ze de superheldenwereld vaarwel – tot Marvel Studios klaar is om Secret Wars te maken. Dat monster-event en een verfilming vanjewelste zou ook gebeuren mét de X-Men & Fantastic Four.

De verhaallijn Secret Wars van Jim Shooter was Marvels eerste mega cross-over in 1984. In de twaalfdelige minireeks werden de Marvel-helden en -schurken naar de planeet Battleworld ontvoerd door de geheimzinnige en oppermachtige Beyonder. Daar werd een zogenaamde geheime oorlog opgezet om te zien wie nu zou winnen in een groots gevecht: de helden of de schurken. Het event werd opgevolgd door Secret Wars II in 1985 en zou terugkeren in 2015 dankzij Jonathan Hickman.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.