Random Article


Waarom Marvel’s Daredevil stopgezet werd bij Netflix – ondanks dat geweldige derde seizoen

 

Posted 01/12/2018 by

Gisteren verscheen het nieuws dat ook Marvel’s Daredevil op Netflix niet meer zal terugkeren. Na Marvel’s Iron Fist en Luke Cage is het nu de derde Marvel-reeks die daar stopgezet werd en dat gebeurde zelfs om gelijkaardige redenen.

Een tijdje terug gaf Jumpshot al wat cijfermateriaal vrij over de tweede seizoenen van Iron Fist en Luke Cagemaar onlangs deed het dat ook voor Daredevil. De negatieve trend en het verlies in kijkcijfers die we bij de twee eerste tv-series zagen, keert blijkbaar ook bij Daredevil terug. In de eerste week verloor het derde seizoen maar liefst 57% ten opzichte van het tweede deel.

Die zware drop is natuurlijk niet de enige reden. Meer en meer Marvel-materiaal – waaronder ook de films – zal bij Netflix verdwijnen en daarentegen bij Disney+ verschijnen. Verwacht daar dus niet alleen exclusieve tv-reeksen rond Marvel & Star Wars, maar ook het materiaal dat je eerder op Netflix zag.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.