Random Article


Gerucht: Blue Beetle Film in de maak bij DC Entertainment & Warner Bros. Pictures

 

Posted 01/12/2018 by

Als we TheWrap mogen geloven, doen DC Entertainment & Warner Bros. Pictures weer wat aanpassingen aan hun opkomende blockbusters. Zo krijgt niemand minder dan Blue Beetle (de Jaime Reyes-versie) een eigen film. De prent zou geschreven worden door Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala) en geproduceerd worden door Zev Foreman. Eerder waren er al geruchten dat Arrow-verse-guru Greg Berlanti aan een team-up-film werkte voor Booster Gold & Blue Beetle.

Blue Beetle is dan weer een superheldennaam die meermaals tussen uitgeverijen uitgewisseld werd. Fox Comics publiceerde de eerste Blue Beetle-verhalen rond vigilante Dan Garett. Charlton Comics creëerde zo de tweede en bekendste Beetle Ted Kord. Deze geniale uitvinder die zich op de piek van het menselijke kunnen bevindt, verscheen voor het eerst in Captain Atom #83 (1966) als creatie van Steve Ditko en Gary Friedrich. Na de opkoping van Charlton door DC Comics zou deze samen met Booster Gold zorgen voor de lichtere komische noot in de jaren 80 comics en zou eveneens uitgroeien tot een belangrijk lid van de Justice League en vooral de Justice League International. Hier zal het echter gaan om de minder bekende (maar gelijkaardige & Latino) Jaime Reyes-versie van Keith Giffen, John Rogers & Cully Hamner die voor het eerst verscheen in Infinite Crisis uit 2005. In tegenstelling tot de vorige twee Blue Beetles, maakt Reyes gebruik van een buitenaardse scarabee die hem superkrachten verschaft.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.