Random Article


Er komt geen vierde seizoen van Marvel’s Daredevil bij Netflix

 

Posted 30/11/2018 by

Het Marvel-bloedbad bij Netflix blijft maar doorgaan. Na de stopzetting van Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist wordt nu ook Marvel’s Daredevil officieel geschrapt. Met de komst van Disney+ in het achterhoofd en tegenvallende kijkcijfers voor enkele andere Marvel-reeksen komt dit natuurlijk niet als een verrassing. Helaas is kwaliteit geen garantie voor succes – ondanks dat schitterende derde seizoen dat in september verscheen…

Nu blijven nog twee Marvel-series over, Marvel’s Jessica Jones en Marvel’s The Punisher. Deze reeksen kunnen iets moeilijker stopgzet worden, aangezien de productie volop aan de gang is. Verwacht echter ook stopzettingen voor deze twee in 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.