Random Article


AMC’s Preacher krijgt een vierde seizoen

 

Posted 30/11/2018 by

Ondertussen is het derde seizoen al even afgelopen, maar tv-netwerk AMC heeft Preacher toch opgepikt voor een volgend deel. Het vierde seizoen van de tv-adaptatie van de legendarische DC/Vertigo-comic zal wellicht eveneens dertien afleveringen bevatten en in de zomer van volgend jaar verschijnen.

De comic van Garth Ennis, Steve Dillon en Glenn Fabry debuteerde in 1995 en baarde indertijd opzien door de combinatie van een menselijk verhaal vol geloofwaardige personages gecombineerd met de vreselijkste seksuele en gewelddadige uitspattingen. Het verhaal gaat over de dominee Jesse Custer die een geloofscrisis beleeft. Een entiteit neemt bezit van hem en hij vertrekt samen met zijn vriendin Tulip en goede vriend Cassidy – een Ierse vampier – om God op te zoeken en deze eens flink op zijn lazer te geven…

De Preacher tv-serie wordt gemaakt door Evan Goldberg, Seth Rogen en Sam Catlin. Onze review van de eerste aflevering lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.