Random Article


Sony Pictures werkt al aan Marvel’s Spider-Man: Into The Spider-Verse Sequel en Spider-Women Spin-Off

 

Posted 28/11/2018 by

Sony Pictures en Marvel Entertainment hebben vertrouwen in de opkomende CGI-animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse van Phil Lord en Chris Miller. Zo is Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defender) bezig aan een sequel tot de film met Peter Parker en Miles Morales, terwijl Lauren Montgomery (Voltron: Legendary Defender, Wonder Woman, Superman/Batman: Apocalypse) bezig is met een Spider-Verse spin-off rond Spider-Women Silk, Spider-Gwen, Madame Web, Spider-Woman en Spider-Girl op poten te zetten. Spider-Man: Into The Spider-Verse slingert in december onze zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.