Random Article


Nieuwe Kijk op Hellboy

 

Posted 26/11/2018 by

Via Empire verscheen zonet een nieuwe afbeelding voor de nieuwe Hellboy-film online. De film, gebaseerd op de comic van Mike Mignola, introduceert acteur David Harbour (Stranger Things) als de nieuwe Hellboy, de uit de hel afkomstige detective voor het Bureau for Paranormal Research and Defense en Mignola’s bekendste comicbookcreatie die zijn debuut maakte in 1993 bij Dark Horse. Harbour zal de rol overnemen van Ron Perlman, dewelke het personage vertolkte in twee langspeelfilms uit 2004 en 2008.

De volgende Hellboy-film wordt een reboot van de filmsaga geregisseerd door Neil Marshall (Doomsday, Game of Thrones). De prent zal ook officieel een volwassen R-rating krijgen en dus donkerder worden dan de vorige afleveringen. Verdere rollen zijn er voor o.a. Ian McShane als Hellboy’s adoptievader Trevor Bruttenholm en Milla Jovovich als de tovenares Nimue, The Blood Queen. Een release staat gepland in april 2019 bij Lionsgate.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.