Random Article


Nieuwe Featurette voor “Chilling Adventures of Sabrina” op Netflix

 


Posted 24/11/2018 by

Netflix en showrunner Roberto Aguirre Sacasa hebben afgelopen week een nieuwe featurette vrijgegeven voor Chilling Adventures of Sabrina met actrice Kiernan Shipka (Mad Men). De tv-reeks met horrorelementen rond Sabrina The Teenage Witch – trouwens een spin-off van Riverdale – is vanaf nu te zien op Netflix.

De serie draait rond Sabrina Spellman en is gebaseerd op het Archie Comics-personage dat voor het eerst verscheen in Archie’s Madhouse #22 (1962). Sabrina Spellman is een zestienjarig meisje dat ontdekt dat ze een heks is en dus over magische krachten beschikt. Zij moet proberen haar gewone leven in evenwicht te houden met haar pas verworven vaardigheden. Eerder was er al een geanimeerde tv-reeks en een volwaardige sitcom in de jaren 90. Enkele jaren geleden verscheen er nog een nieuwe horrorcomic rond Sabrina bij Archie Comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.