Random Article


Adi Shankar (Dredd, Castlevania) vervoegt Superman Vs The Ku Klux Klan Film als Producer

 

Posted 24/11/2018 by

Adi Shankar, bekend als producer van o.a. Dredd (2012), de Netflix-animereeksen gebaseerd op Castlevania, Assassin’s Creed en Devil May Cry en zijn “bootleg universe” bestaande uit fanfilms als Venom: Truth in Journalism, The Punisher: Dirty Laundry, Judge Dredd: Superfiend en Power/Rangers, zal wederom meewerken aan een comicbookproject met een twist.

Shankar wordt een producer op Superman Vs The Ku Klux Klan, de opkomende film gebaseerd op het gelijknamige boek van Rick Bowers uit 2012. Het boek en de film vertellen het verhaal van Stetson Kennedy, een activist die in de jaren 40 de Ku Klux Klan infiltreerde en samen met de Anti-Defamation League en de producenten van de toenmalige Superman-radioshow The Adventures of Superman de organisatie ontmaskerde in een 16-delig radioverhaal rond de man van staal. “Superhelden opereren buiten de wet en bieden ons de hoop dat iemand opstaat en ons beschermt wanneer de overheid en andere instanties dat niet kunnen of willen. Dit verhaal toont de kracht van de superheldenmythologie en diens tastbare impact op de echte wereld,”, aldus Shankar. Een releasedatum voor het project is nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.