Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Disney’s The Lion King

 


Posted 23/11/2018 by

Disney en regisseur Jon Favreau hebben zonet de eerste teaser trailer vrijgegeven van The Lion King. Het verhaal over de leeuwen Mufasa, Simba en de verraderlijke Scar op de Afrikaanse savannes was in 1994 een populaire hervertelling van William Shakespeare’s toneelstuk Hamlet. De originele animatiefilm was goed voor maar liefst twee Oscars en drie Golden Globes, en creëerde een ware franchise met verschillende vervolgfilms en -series.

Tot de cast behoren onder meer Donald Glover als Simba, Chiwetel Ejiofor als Scar, natuurlijk James Earl Jones als Mufasa Billy Eichner als Pumba, Seth Rogen als Timon, en Beyoncé Knowles-Carter als Nala. De film verschijnt in juli 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.