Random Article


Waarom Marvel’s Iron Fist & Luke Cage stopgezet werden

 

Posted 21/11/2018 by

Vorige maand hakten Marvel en Netflix in hun aanbod en sneuvelden zowel Marvel’s Iron Fist als Marvel’s Luke Cage. En eigenlijk is dat best logisch.

Enerzijds komt Disney binnenkort met een eigen (en dus concurrerende) streaming dienst waar het haar Marvel-materiaal exclusief zal willen aanbieden. Anderzijds dook deze week nog een andere reden op.

Amerikaanse analisten van Jumpshot onthulden dat de twee stopgezette reeksen heel veel kijkers verloren hadden. Iron Fist verloor maar liefst 64% van de kijkers na haar eerste seizoen, terwijl Luke Cage het een tikkeltje beter deed met een verlies van maar liefst 59%. Met dergelijke cijfers lijkt een stopzetting nooit ver weg.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.