Random Article


DC’s Justice League en Marvel’s Avengers wisselen van acteurs in Epische Fan-Art

 

Posted 20/11/2018 by

BossLogic, een Australische artiest gekend voor zijn hyperrealistische fan-art, is bezig met een nieuw experiment: ElseBothworlds, geïnspireerd door de opkomende DC tv-crossover Elseworlds. Hierin wisselt hij de acteurs van DC’s Justice League en Marvel’s Avengers om. Zo zien we Avengers Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans en Robert Downey Jr. als respectievelijk Aquaman, Wonder Woman, Superman en Batman, terwijl Justice Leaguers Jason Momoa, Gal Gadot, Henry Cavill en Ben Affleck de identiteiten aannemen van Thor, Black Widow, Captain America en Iron Man. ‘s Werelds twee grootste superheldenteams in een ander jasje, dus.

 

 

 

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.