Random Article


Sterft of leeft Jason Todd in DC’s Titans? De kijker kiest!

 

Posted 19/11/2018 by

Op DC Universe verscheen afgelopen week een nieuwe poll. Kijkers kunnen stemmen op het lot van Jason Todd in TitansDe opties zijn simpel: blijft Todd leven? Of sterft hij? De poll dook online op na de zesde aflevering – getiteld “Jason Todd” – waarin het titulaire personage (acteur Curran Walters) oog in oog kwam met zijn mede-Robin en vervangen voorganger Dick Grayson. Logischerwijze was er heel wat spanning (en lichtelijke broederlijke bekommernis) bij het duo – beiden sidekicks van Batman.

De marketingactie – die misschien helemaal geen impact zal hebben op zijn lot – is een ode aan een gelijkaardig fenomeen uit de jaren tachtig. In 1988 konden lezers via een telefoonlijn stemmen op dezelfde vraag. Toen werd zijn lot met slechts een zeventigtal “pro” stemmen bezegeld en stierf Todd in de Batman: A Death in the Family-verhaallijn- door toedoen van de Joker en een nu alom bekende koevoet.

We zouden maar al te graag naar de pagina linken, maar helaas is de DC Universe-website amper toegankelijk voor Europese fans. De tv-reeks zelf kan je gelukkig wel volgen op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.